WHITEBOARD ANIMATIE

Home / Whiteboard animatie

Over Animatie

VISUAL STORYTELLING

Wil je jouw doelgroep op een originele manier bereiken? Heb je wel eens gedacht aan een 2D animatievideo oftewel een whiteboard animatie? Een originele whiteboard video kan je daarbij helpen en brengt jouw boodschap direct tot leven! Het “getekende” filmpje is ideaal te gebruiken om jouw zaak voor te stellen, een ingewikkeld concept, nieuw product of plan uit te leggen.

Bij een whiteboard animatie wordt de boodschap (veelal binnen 60 seconden) die je wilt vertellen met een stift op een whiteboard getekend en eventueel ingekleurd. Tijdens dit ‘tekenen’ wordt jouw unieke verhaal ondersteund door een voice-over. Of je nu een product wilt introduceren, een bijzonder concept wilt uitleggen of gaat adverteren, het kan allemaal .. origineel, snel en effectief!

Wist u dat…  visuele content effectiever is dan tekst, en beter wordt onthouden!?

Wij van METAMIGO vertalen jouw boodschap op creatieve wijze naar een sprankelende animatie videofilm, en werken bovendien tegen schappelijke tarieven. Het resultaat is een animatie video op maat, geheel afgestemd op jouw wensen. Het enige wat jij hoeft te doen is ons een script aan te leveren (denken wij uiteraard over mee) … dan gaan wij jou verassen.

MODERN DESIGN

Strak. Stijlvol. Tijdloos.

GEWELDIGE IDEEËN

Innovatie begint met een geweldig idee.

ANIMATIE

449 2D
  • 60 seconden whiteboard animatie
  • Binnen 14 dagen geleverd
  • Inclusief (buitenlandse) voice over
  • 3 correctie rondes
Populair
WAT DOEN WE

WIJ RICHTEN ONS OP

Animatie video

Ontketen de kracht van visual storytelling met animatievideo's. Maak jouw verhaal onvergetelijk.

WEBSITE UI/UX

Webdesign dat indruk maakt. Jouw verhaal, moeiteloos online verteld.

PRESENTATIES

Laat jouw verhaal overkomen in elke zaal - presentaties die overtuigend zijn.

SOCIAL MEDIA

Verbind. Boei. Groei. Jouw sociale aanwezigheid, moeiteloos onderhouden.

E-MAILMARKETING

Meer dan alleen woorden in een E-mail. Doelgericht verleiden met E-mailmarketing.

BLOG TEKSTEN

Bloggen is niet alleen delen, het is ontdekt worden - de brandstof voor digitale vindbaarheid.

ONZE STAPPEN

HOE GAAN WIJ TE WERK?

01

START

De eerste stap is het kiezen van de gewenste dienst, dat kan via de diensten pagina. Wil je één of meerdere diensten afnemen? Neem dan contact op via het contactformulier of bel of mail ons voor een afspraak.

02

DOELGROEP

Wanneer je contact met ons opneemt maken we een afspraak om onder het genot van een kop koffie een paar vragen te beantwoorden. Zo hebben wij alle informatie die nodig is om te starten. Wij gaan direct aan de slag met de strategie, want het is belangrijk dat jouw social media, website of logo aansluit bij de gewenste doelgroep.

03

UITWERKING

Zodra we al jouw wensen duidelijk hebben gaan we verder met de uitwerking. We sturen altijd een sample op zodat we er zeker van zijn dat je tevreden bent. METAMIGO zorgt ervoor dat je zonder zorgen verder kan gaan met het geen waar jij goed in bent. Geef je bedrijf een boost en LETS GO!

PROJECT

RECENTE OPDRACHTEN

Elk project vertelt zijn eigen verhaal van succes en innovatie. Van doordachte ontwerpen tot vlekkeloze uitvoeringen, deze projecten illustreren onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid.

Scroll naar boven