BLOGTEKSTEN

Home / Blogteksten

Over Blog's

DIGITALE VINDBAARHEID

Uiteraard wil jij dat jouw bedrijf opvalt. Een blog op de website is een perfecte plek om te laten zien waarom (potentiële) klanten jou moeten kiezen in plaats van je concurrenten. Zie het als een directe connectie met je doelgroep. Geef relevante informatie, zoals tips of bijzondere nieuwtjes over projecten waar je momenteel aan werkt. Zo wordt je blog een waardevolle bron van informatie, die jou en je bedrijf vertegenwoordigt. Denk hierbij altijd  vanuit de (potentiële) klant en laat expertise blijken. Om beter gevonden te worden via zoekmachines op internet is het belangrijk om originele content (tekst) te plaatsen. Net als op je website, leidt originele content tot een betere vindbaarheid in Google.

Wij kunnen ons voorstellen dat je voor het schrijven van blog(s) hulp nodig hebt, of dat je dit liever ook uitbesteedt aan een professional. Wij van METAMIGO kunnen dit gehele traject voor je verzorgen. Ook hier doen wij en onze gespecialiseerde partners ons uiterste best om voor jouw het maximale resultaat te behalen. Klik hier voor een offerte!

MODERN DESIGN

Strak. Stijlvol. Tijdloos.

GEWELDIGE IDEEËN

Innovatie begint met een geweldig idee.

BLOG

79
  • 1 Tekst van ± 400 woorden
  • Zoekwoordenonderzoek
  • Uitgelichte afbeelding

STRIPPENKAART

299
  • 4 Blogs
  • Tekst van ± 400 woorden
  • Zoekwoordenonderzoek
  • 6 Uitgelichte afbeelding
Populair
WAT DOEN WE

WIJ RICHTEN ONS OP

Animatie video

Ontketen de kracht van visual storytelling met animatievideo's. Maak jouw verhaal onvergetelijk.

WEBSITE UI/UX

Webdesign dat indruk maakt. Jouw verhaal, moeiteloos online verteld.

PRESENTATIES

Laat jouw verhaal overkomen in elke zaal - presentaties die overtuigend zijn.

SOCIAL MEDIA

Verbind. Boei. Groei. Jouw sociale aanwezigheid, moeiteloos onderhouden.

E-MAILMARKETING

Meer dan alleen woorden in een E-mail. Doelgericht verleiden met E-mailmarketing.

BLOG TEKSTEN

Bloggen is niet alleen delen, het is ontdekt worden - de brandstof voor digitale vindbaarheid.

ONZE STAPPEN

HOE GAAN WIJ TE WERK?

01

START

De eerste stap is het kiezen van de gewenste dienst, dat kan via de diensten pagina. Wil je één of meerdere diensten afnemen? Neem dan contact op via het contactformulier of bel of mail ons voor een afspraak.

02

DOELGROEP

Wanneer je contact met ons opneemt maken we een afspraak om onder het genot van een kop koffie een paar vragen te beantwoorden. Zo hebben wij alle informatie die nodig is om te starten. Wij gaan direct aan de slag met de strategie, want het is belangrijk dat jouw social media, website of logo aansluit bij de gewenste doelgroep.

03

UITWERKING

Zodra we al jouw wensen duidelijk hebben gaan we verder met de uitwerking. We sturen altijd een sample op zodat we er zeker van zijn dat je tevreden bent. METAMIGO zorgt ervoor dat je zonder zorgen verder kan gaan met het geen waar jij goed in bent. Geef je bedrijf een boost en LETS GO!

PROJECT

RECENTE OPDRACHTEN

Elk project vertelt zijn eigen verhaal van succes en innovatie. Van doordachte ontwerpen tot vlekkeloze uitvoeringen, deze projecten illustreren onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid.

Scroll naar boven