BRAND IDENTITY

Home / Stuniqpools

STUNIQPOOLS BRAND

Bij Metamigo hebben we Stuniqpools geholpen van visie naar tastbare realiteit te gaan. Van het ontwerpen van hun website tot het produceren van visitekaartjes, briefpapier en insteekhoezen – we hebben het allemaal gemaakt volgens hun wensen, maar met een uniek Metamigo-randje. Stuniqpools kwam naar ons toe met specifieke ideeën, en wij hebben die omgezet in tastbare elementen die passen bij hun merkimago.

Ons doel is simpel: de klant tevredenstellen door hun visie werkelijkheid te maken met onze creatieve expertise. Ontdek hoe Stuniqpools nu beschikt over een consistente en herkenbare merkidentiteit, dankzij de eenvoudige, effectieve ontwerpen die we hebben gecreëerd.

In aanvulling hierop hebben we verschillende strategieën geïmplementeerd om de online aanwezigheid van Stuniqpools te versterken en hun merk te promoten. Dit omvatte het lanceren van een professionele website, het ontwerpen en distribueren van aantrekkelijke visitekaartjes, het produceren van insteekhoezen voor presentatiedoeleinden, het opzetten van een WhatsApp Business-account en het starten van actieve profielen op Instagram en Facebook.

DIENSTEN UITGEVOERD VOOR STUNIQPOOLS:

Scroll naar boven