E-MAILMARKETING

Home / E-mailmarketing

Over E-mailmarketing

DOELGERICHT VERLEIDEN

Nieuwsbrieven zijn allesbehalve verouderd! Onderschat niet de kracht ervan. Goed samengestelde nieuwsbrieven hebben nog steeds het potentieel om succes te boeken. Het is een effectieve manier om in contact te blijven met jouw (potentiële) klanten. Elke klant die ooit bij je heeft gekocht, heeft al een zekere waardering voor jouw merk. Waarom zou je deze connectie niet versterken en hen blijven informeren en verleiden?

Bij METAMIGO begrijpen we het belang van blijvend contact met jouw doelgroep. Onze online marketingdiensten strekken zich ook uit tot doordachte nieuwsbrieven. We denken graag mee over hoe we jou kunnen ondersteunen bij het informeren en betrekken van je publiek, wat kan leiden tot herhaalde aankopen van jouw diensten of producten.

MODERN DESIGN

Strak. Stijlvol. Tijdloos.

GEWELDIGE IDEEËN

Innovatie begint met een geweldig idee.

NIEUWSBRIEF

79
  • 1 Tekst van ± 400 woorden
  • Zoekwoordenonderzoek
  • Uitgelichte afbeelding

STRIPPENKAART

299
  • 4 Blogs
  • Tekst van ± 400 woorden
  • Zoekwoordenonderzoek
  • 6 Uitgelichte afbeeldingen
Populair
WAT DOEN WE

WIJ RICHTEN ONS OP

Animatie video

Ontketen de kracht van visual storytelling met animatievideo's. Maak jouw verhaal onvergetelijk.

WEBSITE UI/UX

Webdesign dat indruk maakt. Jouw verhaal, moeiteloos online verteld.

PRESENTATIES

Laat jouw verhaal overkomen in elke zaal - presentaties die overtuigend zijn.

SOCIAL MEDIA

Verbind. Boei. Groei. Jouw sociale aanwezigheid, moeiteloos onderhouden.

E-MAILMARKETING

Meer dan alleen woorden in een E-mail. Doelgericht verleiden met E-mailmarketing.

BLOG TEKSTEN

Bloggen is niet alleen delen, het is ontdekt worden - de brandstof voor digitale vindbaarheid.

ONZE STAPPEN

HOE GAAN WIJ TE WERK?

01

START

De eerste stap is het kiezen van de gewenste dienst, dat kan via de diensten pagina. Wil je één of meerdere diensten afnemen? Neem dan contact op via het contactformulier of bel of mail ons voor een afspraak.

02

DOELGROEP

Wanneer je contact met ons opneemt maken we een afspraak om onder het genot van een kop koffie een paar vragen te beantwoorden. Zo hebben wij alle informatie die nodig is om te starten. Wij gaan direct aan de slag met de strategie, want het is belangrijk dat jouw social media, website of logo aansluit bij de gewenste doelgroep.

03

UITWERKING

Zodra we al jouw wensen duidelijk hebben gaan we verder met de uitwerking. We sturen altijd een sample op zodat we er zeker van zijn dat je tevreden bent. METAMIGO zorgt ervoor dat je zonder zorgen verder kan gaan met het geen waar jij goed in bent. Geef je bedrijf een boost en LETS GO!

PROJECT

RECENTE OPDRACHTEN

Elk project vertelt zijn eigen verhaal van succes en innovatie. Van doordachte ontwerpen tot vlekkeloze uitvoeringen, deze projecten illustreren onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid.

Scroll naar boven