OVER METAMIGO

Home / Over ons

OVER METAMIGO

GEPASSIONEERD DOOR CREATIVITEIT

Welkom bij METAMIGO, waar creativiteit niet slechts een belofte is, maar onze kern. Wij, bij METAMIGO, gaan verder dan het bedenken, maken en plaatsen van berichten. Wij zijn jouw partners in een uitgebreide online marketingreis.

Onze aanpak is eenvoudig voor jou: laat ons weten welke koers je wilt varen, en wij nemen het roer. We creëren niet alleen aansprekende sociale media-inhoud, maar we zijn ook jouw creatieve kompas voor een breed scala aan online marketinginitiatieven.

MODERN DESIGN

Strak. Stijlvol. Tijdloos.

GEWELDIGE IDEEËN

Innovatie begint met een geweldig idee.

0 +

PROJECTEN

0 TH

ERVARING

0 +

DIENSTEN

WAAROM METAMIGO

INNOVEREN. ONTWERPEN. CREËREN.

 Wij zijn een dynamisch marketingbureau dat zich specialiseert in een breed scala aan diensten om jouw merk te laten schitteren. Of je nu op zoek bent naar een frisse online uitstraling of doelgerichte drukwerkoplossingen, bij ons ben je aan het juiste adres.

WEB DESIGN
0%
ANIMATIE
0%
UX DESIGN
0%
SOCIAL MEDIA
0%
Sjoert Lingmont (IXI-NOW)

"Ons social media kanaal heeft een nieuwe look gekregen en ik heb er zelf geen zorgen over, perfect!"

Marije Beijer (klinieknextlevel)

"Onze website heeft een nieuwe look gekregen! super blij mee 🙂"

WAAROM METAMIGO

Voor welk pakket of dienst je ook kiest, wij van METAMIGO doen onze uiterste best om originele en pakkende content te maken. Hetzelfde geldt uiteraard ook voor fotografie, blogs, email, campagnes en website design.

Wij staan voor persoonlijk contact en de werkdag stopt niet om 18.00 uur. Wij houden van flexibiliteit, koffie, humor en korte lijnen. Wij denken dus graag met je mee op het gebied van social media en we geven soms ook wat ongevraagd advies. als we denken dat je een beter resultaat kunt bereiken.

Wij van METAMIGO zijn constant actief bezig om jouw concrete resultaten en/of doelstellingen te halen. Als het even niet lukt, geven wij niet op en houden wij jouw doelen voor ogen.

Het team van METAMIGO is open, toegankelijk en komt na wat is afgesproken. Wij doen ons uiterste best om nieuwe dingen te bedenken en logische content te maken. Zo kun je er-op vertrouwen dat alles functioneert zoals het hoort.

Wij van METAMIGO houden niet van overbodige dure woorden, wollige teksten, valse beloftes en / of eindeloos vergaderen. Ons team staat met beide benen op de grond. Wij pakken aan, zijn rechtdoorzee en blijven creatief zonder de doelstelling uit het oog te verliezen. ; onze klanten ontzorgen op het gebied van social media!

LATEN WE SAMEN IETS COOLS MAKEN

Scroll naar boven